Privcay Verklaring


De-egel.com respecteert uw privacy. Wij vinden het heel belangrijk dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Indien wij uw persoonsgegevens voor andere doeleinden gebruiken is dat uitsluitend met uw toestemming. Bijvoorbeeld bij het aanvinken van een nieuwsbrief lidmaatschap.


De-egel.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en alleen aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.
De-egel.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij alleen met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u betere service bieden.

Als u bij de-egel.com een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw de-egel.com account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.


Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

De-egel.com verkoopt uw gegevens niet!

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Consumentenrecht:

U heeft het recht op inzage dan wel correctie van de opgegeven persoonsgegevens.
Wanneer u hierover contact wilt u kunt u via mail het aan ons richten klantenservice@de-egel.com
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons.

Wij waarderen uw vertrouwen, dat u in ons stelt en wij gaan er dan ook uiterst zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Wanneer u een bestelling plaatst of een account aanmaakt wordt er gebruik gemaakt van een Secure Socket Layer (SSL certificaat).

Handige tips voor het veilig bestellen:
Geef uw wachtwoord nooit aan iemand anders.
Maak bij uw bestelling(en) gebruik van de Secure Socket Layer (SSL), herkenbaar in uw  adresbalk als https://
Verspreid geen URL’s (website adressen) van  pagina’s die u bekijkt wanneer u bent ingelogd en uw profiel is geactiveerd.

Sitemap